Gama foarte variata de produse si servicii aflate la indemana clientilor le asigura, IN ACELASI LOC, accesul la produse finite si servicii care acopera tot ceea ce inseamna segmentul materiale tiparite, obicete promotionale, standuri, sisteme expozitionale si productie publicitara

ACEEASI CALITATE

Print digital
Tipar offset
Productie publicitara
Sisteme expunere

TIPOGRAFIE OFFSET
tipizate, mape, brosuri, carti vizita, facturi, print digital,

PRINT INDOOR OUTDOOR
promotionale, imprimari textile, productie publicitara

Infiintata in 1990 ca si tipografie offset, firma UMC ( acum Grup UMC ) a reusit prin sustinerea calitatii, a preturilor competitive dar si a re-tehnologizarii continue, sa isi dezvolte activitatea prin achizitionarea de echipamente noi, atat pentru tipar offset - masina de tiparit HEIDELBERG SM 52 de ultima generatie, cat si pentru print digital - 2 imprimante digitale de mari dimensiuni si o imprimanta digitala UV pentru print digital obiecte promotionale. Produsele si serviciile diversificate, totul intr-un spatiu de peste 1800 mp pe care il detinem in regie proprie, acopera tot segmentul de tipar in coala si print digital rola si coala, inclusiv productie publicitara, pentru cei mai exigenti clienti. Printre serviciile noastre amintim: print indoor-outdoor, inscriptionari, personalizari obiecte promotionale, bannere, sisteme de expunere, formulare serii variabile, cataloage, facturiere, chitantiere, agende, afise, brosuri, cataloage, mape stantate, plicuri, meniuri, carti de vizita, .... Tehnologia de print digital in coala devine din ce in ce mai versatila: costuri din ce in ce mai reduse pe coala de hartie la tiraj mic si mediu, calitate ridicata, timp redus de executie, finisari automate. Si in cazul print-ului digital in rola de dimensiuni mari sunt scaderi de costuri si o mare crestere si diversificare a gamei de materiale de print digital indoor si outdoor pentru solvent, a tipurilor de sisteme de expunere, a tipurilor de materiale printabile cu solvent pentru transfer termic si cutting ( print digital + taiere pe contur ).
Pentru orice proiect, informatie, pret: email .... acum

TIPARESTI ? alege-ne partener ... 

De la tipar offset, print digital, inscriptionari promotionale pana la productie publicitara, legatorie de arta, inscriptionari textile, aplicare folio si timbru sec, gravura laser, personalizari obiecte promotionale, totul pentru tiraje mici, medii sau mari. 

Experienta celor 28 de ani de activitate in domeniu, profesianlismul angajatilor, unii dintre ei fiind in cadrul companiei de 20 de ani, tehnologia de ultima generatie, respectarea cerintelor de calitate si a termenelor de livrare, sunt cateva motive care ne recomanda. 

Si nu in ultimul rand... preturi mici la cea mai buna calitate. Convinge-te trimitand o cerere de pret le info@print112promotionale.ro pentru orice proiect pe care il ai in vedere.  

Adresa 

Crizantemelor 27A
Sector 5 
Bucuresti

Contact

info@print112promotionale.ro

0736 39 81 80                   
0722 500 653