html site creator

CALITATEA este esentiala chiar si pentru un EXEMPLAR TIPARIT.
La noi TOT tirajul este identic cu PRIMUL EXEMPLAR ! 

Tiraje de la 1 la 10.000 sau mai mult

PAGINA IN CONSTRUCTIE
 
Flyere-le (pliante, leafet, fluturasi) sunt cele mai folosite produse tipografice folosite pentru promovarea produselor sau serviciilor. Datorita faptului ca au dimensiuni standard, pornind de la A5 (14,8 x 21 cm) fata verso pana la A4 (29,7 x 21 cm) faltui in doua (biguit, indoit) iar manopera pentru finisare este cea mai simpla, respectiv sortat, numarat, taiat si eventual procedura de indoire pentru cele A4, pretul este cel mai accesibil pentru tiraje mici - tipar digital - sau tiraje mari - tipar offset. Pentru tipar digital, tirajul optim se incadreaza intre 10 si 150 de coli dimensiunea SRA3 (320 x 450 mm ).
Incadrare flyere in coala SRA3 - Intr-o coala SRA3, care este formatul extins A3 pentru tipar, suficient de mare incat sa avem loc pentru bleed (margine tiparita care cade la taiere) si semnele de taiere necesare finisarii, incadram astfel dimensiunile de coala standard:
A6 - 8 formate pe SRA3;  A5 - 4 formate pe SRA3;  A4 - 2 formate pe SRA3
Acum este simplu sa calculam tirajul, de exemplu pentru 500 de fluturasi A5 avem nevoie de 125 de coli SRA3, respectiv 130 daca punem la socoteala 5 coli pentru reglare masina potrivire pefecta fata verso. 
La aceasta categorie de print digital in coala tiraje mici si mari, NOTES-URI, FLYERE, CARTI DE VIZITA din carton, PLIANTE, CARTI POSTALE, INVITATII, DOSARE, MAPE, ETICHETE autocolante. Toate aceste tipuri de produse se pot plastifia in cu diverse folii de plastifiere, de la folia simpla mata sau lucioasa, pana la folia SOFT TOUCH. La noi se poat executa toate tipurile de lucrari pentru tipar offset, sau pentru print digital in coala, mari dimensiuni sau print promotionale UV

Adresa 

Crizantemelor 27A
Sector 5 
Bucuresti

Contact

info@print112promotionale.ro

+40 736 39 81 80