best website development software

Print digital & Print promotionale

pret corect, calitate si livrare garantata

Daca esti in cautarea unui partener care se ocupa cu furnizarea de servicii pentru tipar digital si offset atunci TIPOGRAFIA UMC este partenerul ideal: flyere, pliante, brosuri, manifeste, reviste, cataloage, cartoline, etichete, sisteme expo, etc. Putem sa tiparim orice fel de comunicare cu maximu de calitate, reducand cu ajutorul dotarilor tehnologice, costurile si timpul de productie.
Fa o Proba!  Orice tip de lucrare de tipar offset sau print digital se poate realiza la noi. De la ambalaje pana la standuri expo, de la facturi si chitantiere pana la formulare cu serii variabile si coduri de bare, mape, fluturasi, carti vizita. Stantare pentru tiraje mici sau mari, aplicare folio si realizare emboss (timbru sec) cu matrite high details facute in Olanda, termotransfer pe materiale textile, roll-up si pop-uri, display-uri, decor interior, personalizari obiecte promotionale, print digital indoor si outdoor,
window grafic, mesh, decoratiuni vitrine... 

Print digital

Print digital

In aceasta categorie de servicii se poate vorbi de o gama foarte mare de produse, de la print digital in coala, pana la print digital mari dimensiuni si print digital obiecte promotionale, dar mai ales de multe posibilitati neexplorate pentru diverse nevoi, imaginatia fiind limita. Materialele sunt foarte diersificate de la banalul autocolant, banner, mesh, material de steag, canvas, textile printabile, backlite, pvc rigid, floor grafic, windows graphic sau OWV, pana la materile de ultima ora pentru tunning auto, folie autoadeziva pentru retroproiector, redarea avand calitate TV LED.

Termotransfer

Termotransfer

Multe produse se pot personaliza prin procesul de transfer al graficii pe diverse tipuri de suport cu ajutorul caldurii. Se asigura o rezistenta suficienta in timp si un cost scazut pentru tiraje mici si medii cand avem de imprimat policromie sau culori speciale. Exista o mare abundenta de materiale printabile digital pentru termotransfer, dar sunt si colorate in masa, colorate in masa cu effect de glitter, in relief, etc. Trebuiesc testate in functie de suportul pe care se aplica si poate fi rigid sau textil, natural sau imitatie. Sunt si alte materiale care se pot transfera pe diverse suporturi si fara ajutorul caldurii .

Grafica Dtp

Grafica & DTP 

Pregatirea pentru tipar are la baza DTP-ul desktop publishing o etapa importanta care trebuie parcursa in atingerea obiectivului de calitate maxima a tiparului. Aceasta operatiune presupune aplicarea unor cunostinte tehnice temeinice a soft-urilor grafice dedicate. Operatiile de DTP si grafica efectuate riguros, asigura incadrarea machetei grafice in parametrii tehnici a echipamentelor de tiparire a layout-ului existent, dupa verificarea in prealabil si a corectarii elementelor de grafica ( obiecte si text ) pentru a putea fi interpretate si generate corect pe placa tipografica pentru transpunerea ulterioara in tipar . 

Sisteme expunere

Sisteme expunere

Solutii de afisaj pentru orice eveniment, pentru birou, pentru outdoor, intr-o varietate foarte mare de elemente si solutii. Sunt posibile adaptari sau realizari integrale ale unor siteme de expunere conform unor criterii speciale de dimensiuni sau forme, astfel incat sa fie usor demontabile si transportabile. Pornind de la POP-uri de mari dimensiuni, pana la display-uri de perete, sisteme pliabile, steaguri, stand-uri expozitionale, infoboard-uri totul personalizabil cu diverse tipuri de materiale. Solutiile sunt deosebit de flexibile in functie de buget, locatie, manevrabilitate.

Promotionale UV

Promotionale 

Imprimarea materialelor promotionale este o buna metoda de a oferi potentialilor clienti diverse obiecte utile care sa aiba viata lunga de folosire, asfel incat raportul cost/ timp de utilizare sa fie foarte mic. Daca un pix personalizat de calitate costa sa spunem 4 lei si este util 230 de zile, atunci per zi reclama ta costa 4 / 230 respectiv  0,0173 lei per zi de afisare a brandului tau. Sunt foarte multe materiale si obiecte care pot fi personalizate prin imprimare UV policromie. Un catalog il veti gasi aici, insa exista mult mai multe posibilitati, de aceea recomandarea noastra este sa ne adresatiun mail cu detalii pentru cea mai buna solutie.

Adresa 

Crizantemelor 27A
Sector 5 
Bucuresti

Contact

info@print112promotionale.ro

+40 736 39 81 80